2414 001150

Το κατάστημα

Εδώ και χρόνια παρέχουμε σε κάθε επαγγελματία που εργάζεται σε εξωτερικούς χώρους ενδύματα άριστης κατασκευής, φτιαγμένα με προηγμένα υλικά, ανθεκτικά  ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες που έχουν υψηλές απαιτήσεις. Διαθέτουμε ενδύματα για μια μεγάλη γκάμα τεχνικών επαγγελμάτων, αστυνομικούς, πυροσβέστες, ιατρούς και chef.

Το κατάστημα
Νικηταρά 28,
Λάρισα

Ειδικές Υπηρεσίες

Με προτεραιότητα την ασφάλεια σας

Εργαστείτε ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες με απόλυτη προστασία.

Απευθυνθείτε στο κατάστημά μας για ειδικές, χειροποίητες κατασκευές, επιλέγοντας τα υλικά που αντιπροσωπεύουν το προφίλ της εταιρείας σας και ξεχωρίστε.

  • Μελέτη
    Με την πολυετή εμπειρία μας αναγνωρίζουμε τις απαιτήσεις του επαγγέλματός σας και σας προτείνουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό.
  • Σχεδιασμός
    Εφαρμόζουμε με τεχνικές ψηφιακής αποτύπωσης και κεντήματος το λογότυπο της επιχείρησής σας, δίνοντας έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στην επαγγελματική σας ενδυμασία.
  • Εφαρμογή
    Επιλέξτε τον εξόπλισμο που ταιριάζει στα μέτρα σας και εργαστείτε με άνεση.

Ποιότητα

Ενδύματα με υψηλά επίπεδα κατασκευής που τηρούν τους Ευρωπαϊκούς και διεθνείς κανόνες ασφαλείας

Άμεση παράδοση

Στο κατάστημά μας, στο κέντρο της Λάρισας, διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα ρούχων εργασίας για κάθε επαγγελματία σε όλα τα νούμερα.

Άριστη εξυπηρέτηση πελατών

Γνωρίζουμε τις ανάγκες σας και για αυτό σας προσφέρουμε κορυφαίας ποιότητας επαγγελματικά ενδύματα και υποδήματα στις καλύτερες τιμές.